Giltedge Africa , Cape Town – skräddarsyr resor i stora delar av Afrika och Indiska Oceanen.

Resarrangörer över hela världen använder sig av Giltedge som partner på plats i Afrika. Det är både smidigt och bra för arrangörer då Giltedge har den övergripande kontrollen över hotell och lodger, lokala flygbolag och transportföretag. 

Giltedge Africa, tillsammans med researrangörer ser till att du som kund får din drömresa, skräddarsydd efter dina önskemål. De kan ge förslag utifrån varje enskild budget på 4-5 stjärniga boenden. De skapar ett program som är lätt att se och följa via en web länk och en virtuell rundresa.

  • De har erhållit Platinum Trusted Service Award på det internationella plattformen för företagsomdömen @Feefo_Official; Platinum Trusted Service Award https://www.feefo.com/sv-SV/reviews/giltedge?displayFeedbackType=BOTH&timeFrame=YEAR
  • Giltedge är samarbetspartners till Virtuoso.
  • Giltedge Africa samarbete i Norden

    Som återförsäljare till Giltedge Africa får du även min/Remarkable Destinations hjälp. Du kan alltid kontakta mig för frågor och funderingar. Giltedge samarbetar med researrangörer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Remarkable Destinations har representerat Giltedge Africa i mer än 10 år.