Välkommen till Remarkable Destinations

 

Remarkable Destinations är ett företag som representerar och agerar agent för utländska företag som vill synas mot resebranschen i Norden. Remarkable Destinations representerar idag (September 2017)  följande företag i Norden: Giltedge Africa, Sydafrika (DMC), samt Terra Nautika, Kroatien & Montenegro (DMC).

Remarkable Destinations är ingen researrangör utan eventuella reseförfrågningar/bokningar sker direkt med våra partners eller via någon av de researrangörer i Norden som samarbetar med Giltedge Africa, Arabian Adventures och Terra Nautika. Remarkable Destination kan givetvis förmedla förfrågningar / bokningar  - kontakta oss gärna!  

 

Hur kan Remarkable Destinations hjälpa dig i resebranschen?

Med stor kunskap om destinationerna kan Remarkable Destinations hjälpa dig att komma på den bästa lösningen för just dina kunder! Vi hjälper till med säljträning, destinations information, kundkvällar, föreläsningar,  studieresor etc. Allt för att du i din tur ska bli specialist för dina kunder. Om du vill skicka en förfrågning eller boka med någon av nedan företag, kontakta oss för mer detaljerade kontakt information. Du är välkommen att höra av dig när som helst - vi hjälper dig!

Läs här mer om

Giltedge Africa  är en Destinations Specialist / Inbound touroperator och specialist på skräddarsydda exklusiva resor i Sydafrika och i närliggande länder. De har vunnit pris 6 år i rad (2010 - 2015), som  "Leading Luxury tour operator in South Africa". De samarbetar med såväl hotell, safari lodger, hyrbilsföretag, aktivitetsföretag som flygbolag över hela Södra Afrika och har  "preferred partners" dvs förmånliga avtal i många länder med sina samarbetspartners.  Giltedge skräddarsyr land arrangemang i Sydafrika, Botswana, Mocambique, Namibia, Zambia, Zimbabwe, Kenya, Tanzania och öarna i Indiska Oceanen. Alla hotell är väl utvalda och håller hög standard och service nivå. Giltedge MICE ingår i Giltedge Africa med speciell avdelning för grupp, konferens och incentive resor till Sydafrika och Södra Africa. Giltedge GOLF  ingår i Giltedge Africa och bokar golfarrangemang på Sydafrikas fina golfbanor för både individuella gäster och företag. Giltedge GOLF samarbetar med många golfbanor över hela Sydafrika och ser till så att du får förbokade golftider. Giltedge GOLF är också Sydafrikas officiella PGA arrangör och har specialpaket för PGA PRO som vill resa med sina golfmedlemmar. Giltedge Africa är ett privatägt företag som grundades 1995.

Terra Nautika är en lite personlig Destinations Specialist baserade i Dubrovnik. TerraNautika bokar Incentiveupplägg, seminarier och kongress arrangemang teambuilding aktiviteter och natur, kultur, sport och äventyrs aktiviteter.  De arrangerar även Yachting & Cruisingupplevelser samt island hopping för grupper. de kan även hjälpa till med individuella bokningar av mer yxigt karaktär.  Söker du ett unikt landarrangemang så är TerraNautika din samarbetspartner!  De är baserade i  Dubrovnik i Kroatien sedan 2006: De är ett Belgisk & Kroatiskt Management i Dubrovnik.  Kontoret i Tivat , Montenegro, sedan 2014. Belgisk och Montenegrinskt Management. 

Välkommen att  kontakta Remarkable Destinations

Kerstin Klang, Reseentusiast